Over ons

AMBH Administratie & Belastingadvies is sinds mei 2002 actief op het gebied van het verzorgen van de gehele of deel van de boekhoudingen, salarisadministratie en fiscale aangiften.

AMBH is ontstaan na ruime werkervaring te hebben opgedaan bij diverse accountantskantoren in Amsterdam ( o.a. Jonker Joël, Schadé & Partners en MAZARS Accountants en Belastingadviseurs)

De medewerkers van AMBH hebben elk ruime ervaring opgedaan in de diverse relevante branches van het MiddenKleinBedrijf (MKB). De verzorging van uw boekhouding, jaarrekening, fiscale aangiften en salarisadministratie is derhalve bij AMBH in goede handen.

Hierbij is van belang dat met behulp van onze fiscale jurist met een zeer ruime praktijkervaring, welke in het verleden bij diverse fiscale advieskantoren werd opgedaan, adequate dienstverlening op fiscaal terrein kan worden geboden.

AMBH houdt van een directe benadering. Vaste aanspreekpunten en korte communicatielijnen zijn daarvan het bewijs. De wensen van onze klanten vertalen wij snel en accuraat in een concrete opzet en aanpak van zijn/ haar financiële administratie en fiscale vragen.

Wij maken graag ook heldere prijsafspraken met onze klanten.

Bel ons op : 020 410 1001